Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tuinbonen
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Chilipepertjes in ringetjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Min. 200 g Taugé
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en roerbak de tuinbonen samen met de uisnippers zo'n 5 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, een snufje Italiaanse tuinkruiden en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Breng de soep aan de kook en laat deze op laag vuur zo'n 15 minuten pruttelen (tot de bonen zacht zijn geworden).
- Pureer de soep, voeg een snuf peper, de chilipeperringetjes, de kaas en de taugé toe en verwarm deze zonder de soep opnieuw aan de kook te brengen.
- Schep de soep in je bord of kom en serveer!
Deel dit Recept
Add comment