Tuinbonen puree met kabeljauw en gegrilde tomaatjes
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Wrijf de kabeljauwfilet in met peper en zout, leg deze op het bakpapier en verdeel de cherrytomaatjes hier omheen.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de vis en de tomaatjes in zo’n 12 minuten gaar.
  4. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, blancheer de tuinbonen zo’n 2 minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  5. Doe de afgekoelde tuinbonen samen met de knoflook, de koriander, het citroensap, de olie en een snuf peper en zout in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
  6. Schep de puree op je bord, leg de kabeljauwfilet op de puree, verdeel de gegrilde tomaatjes om de puree en serveer!