Recept Afdrukken
Tuinbonen puree met kabeljauw en gegrilde tomaatjes
Tuinbonen puree met kabeljauw en gegrilde tomaatjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Tuinbonen puree met kabeljauw en gegrilde tomaatjes
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Wrijf de kabeljauwfilet in met peper en zout, leg deze op het bakpapier en verdeel de cherrytomaatjes hier omheen.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de vis en de tomaatjes in zo'n 12 minuten gaar.
  4. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, blancheer de tuinbonen zo'n 2 minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  5. Doe de afgekoelde tuinbonen samen met de knoflook, de koriander, het citroensap, de olie en een snuf peper en zout in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
  6. Schep de puree op je bord, leg de kabeljauwfilet op de puree, verdeel de gegrilde tomaatjes om de puree en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!