Recept Afdrukken
Tuinbonen puree met ei en geitenkaas
Tuinbonen puree met ei en geitenkaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Tuinbonen puree met ei en geitenkaas
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en voeg een takje bonenkruid en een snuf zout toe.
  2. Blancheer de tuinbonen zo'n 2 minuten en spoel ze af onder koud water.
  3. Doe de afgekoelde tuinbonen in een keukenmachine, maal dit tot een puree, hak de blaadjes van het resterende takje bonenkruid fijn en meng dit samen met een snufje zout en peper door de puree.
  4. Doe de puree in een pan, warm dit op en meng de geitenkaas stukjes vervolgens door de opgewarmde puree.
  5. Schep de puree op je bord, verdeel de eipartjes, de olie en de azijn over het geheel en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!