Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Italiaanse tuinkruiden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de groenten samen met de uisnippers en de knoflook over de bakplaat, besprenkel dit met een deel vd olie en het citroensap, bestrooi dit met de kruiden en een snuf zout en peper en rooster dit zo'n 30 minuten in de oven.
- Haal de bakplaat uit de oven, meng de geroosterde groenten met de resterende olie en de kabeljauwstukjes en rooster het geheel nog zo'n 15-20 minuten (tot de kabeljauw gaar is).
- Schep de geroosterde ingrediënten op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment