Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Verse tonijn in blokjes gesneden
- Max. 25 g Avocado in blokjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Mango in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de tonijnblokjes met peper en zout, meng ze met de helft vh citroensap en zet ze in de koeling.
- Meng het resterende citroensap met de avocadoblokjes.
- Meng de sojasaus met de gemberpoeder en de olie tot een dressing.
- Zet een kookring op je bord en schep hier als eerste de avocadoblokjes en de mangoblokjes in.
- Schep de gemarineerde (gegaarde) tonijnblokjes hier bovenop, verwijder de kookring, besprenkel de tartaar met de dressing en serveer!
Deel dit Recept
Add comment