Recept Afdrukken
Tonijn tartaar met Kaapse kruisbes
Tonijn tartaar met Kaapse kruisbes
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Tonijn tartaar met Kaapse kruisbes
Instructies
  1. Meng de fijn gehakte tonijn met de overige ingrediënten.
  2. Laat de tonijn een tijdje in dit mengsel marineren (garen) in de koeling.
  3. Plaats een kookring op je bord, schep het gegaarde tonijnmengsel in deze ring, verwijder de ring en serveer de tartaar!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!