Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Sperziebonen fijn gehakt
- Max. 50 g Prei fijn gehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 90 g Tonijn uit blik (op waterbasis, zonder additieven)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Mosterd (zonder additieven)
- Een paar druppels Tabasco
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan, roerbak de prei stukjes en de sperziebonen stukjes een aantal minuten en laat dit mengsel vervolgens afkoelen.
- Meng de afgekoelde groenten met de overige ingrediënten (m.u.v. de resterende olie).
- Vorm (met koele, vochtige handen) een aantal balletjes van dit mengsel.
- Verhit de resterende olie in de pan, verdeel de balletjes over de pan, druk ze plat en bak de tonijn-sperziebonen koekjes in een aantal minuten per kant bruin en gaar.
Deel dit Recept
Add comment