Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 300 g (Roma)tomaten fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en paprikapoeder.
- Voeg de tomaten toe en bak deze een minuutje mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, het laurierblad, zout en de hele zalmfilet toe.
- Breng dit aan de kook, zet het vuur lager en kook de zalm in zo'n 5-7 minuten gaar.
- Haal met een vork de zalm uit de pan en trek deze aan stukjes.
- Voeg de bloemkoolkorrels toe aan de soep en kook deze mee tot ze gaar zijn geworden.
- Voeg de zalmstukjes terug toe en roer door.
- Roer ook de peterselie door de soep en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment