Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een snufje Cayennepeper
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 120 g Tilapiafilet in stukjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de paprikastukjes zo'n 10 minuten.
- Bestrooi met peper en zout.
- Voeg de tomatensaus toe en verhit dit een minuutje.
- Voeg de cayennepeper toe en roer door.
- Voeg de fijn gesneden tomaten en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 5 minuten pruttelen.
- Voeg de tilapiastukjes toe en kook deze mee tot deze gaar is (zo'n 10 minuten).
Deel dit Recept
Add comment