Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 2 Kiwi's in stukjes gesneden
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Een snufje Paprikapoeder
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de fijn gehakte peper samen met de uisnippers en de knoflook een aantal minuten.
- Voeg de tomatensaus toe en roer door.
- Voeg vervolgens een gewenste hoeveelheid water met een snuf paprikapoeder toe en kook de soep zo'n 15 minuten.
- Voeg zout en peper en de fijn gesneden tomaten toe en kook dit 5 minuten mee.
- Pureer de soep, roer de feta door de soep, garneer de soep met basilicum en stukjes kiwi en serveer!
Deel dit Recept
Add comment