Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 300 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Dragon fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook een minuutje.
- Voeg het fijn gehakte chilipepertje, de tomatenblokjes, de tomatensaus, het citroensap, dragon en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en voeg de visblokjes toe.
- Laat dit op laag vuur nog zo'n 10 minuten pruttelen.
- Breng op smaak met zout en peper.
Deel dit Recept
Add comment