Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Paneer in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper en gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Min. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de tomatenstukjes, het fijn gehakte pepertje, de tomatensaus en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Pureer de soep zodra de tomatenstukjes zacht zijn en voeg de paneer blokjes toe.
- Kook de paneerblokjes een aantal minuten mee, schep de soep in een kom of bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment