Recept Afdrukken
Tomaat carpaccio
Tomaat carpaccio
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Tomaat carpaccio
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en verspreid de tomaatplakken over een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Verdeel de azijn, de knoflookpoeder en de peper over de tomaatplakken en rooster de plakken vervolgens zo'n 45 minuten in de oven.
  3. Verdeel de geroosterde tomaatplakken over je bord, bestrooi ze met de kaas, meng de rucola met de olie, verdeel dit over de tomaat carpaccio en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!