Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Salsa-ingrediënten peterselie, oregano, bieslook, citroenrasp, citroensap en peper
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de salsa ingrediënten in een keukenmachine en maal deze tot een groene puree.
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de prei ringetjes, de tofublokjes en de knoflook toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de bloemkool roosjes en een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de bloemkool in zo'n 10 minuten gaar koken.
- Doe de soep in een keukenmachine en pureer dit tot een gladde soep is ontstaan.
- Giet de gepureerde soep in een kom of bord, besprenkel met de groene salsa en serveer!
Deel dit Recept
Add comment