Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden
- Min. 2 Chilipepertjes fijn gehakt
- Saus-ingrediënten max. 100 g pure tomatensaus (Passata), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari) Min. 200 g taugé
- Kruiden gemberpoeder, kaneel, tijm, chilipepervlokjes, cayennepeper, nootmuskaat, 5 spice
- Min. 200 g Taugé
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de kipfiletreepjes in een zak.
- Voeg de kruiden en de saus ingredienten toe, sluit de zak en masseer de kipreepjes, zodat deze goed vermengd raken met de kruidige saus.
- Leg de zak minimaal een half uur in de koeling, zodat de kip kan marineren.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en de chilipeperstukjes.
- Voeg de gemarineerde kipreepjes inclusief de marinade toe en bak de reepjes rondom bruin.
- Voeg de snijbonen toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
- Voeg vervolgens ook de taugé toe en bak dit een minuutje mee.
- Schep de taughetti op je bord, garneer met de koriander en bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment