Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Taugé
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Min. 100 g Peultjes
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Paprika in stukjes gesneden
- Max. 100 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 0,5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de biefstukreepjes met de sojasaus en de peper en marineer dit minimaal 10 minuten.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de gemarineerde biefstukreepjes toe samen met de saus en bak deze rondom bruin.
- Voeg de peultjes, de paprika stukjes, de broccoli roosjes en het fijn gehakte chilipepertje toe en roerbak deze mee tot de groenten beetgaar zijn.
- Verhit in de tussentijd een beetje water, giet dit over de taugé, laat dit een minuutje staan en giet de beetgare taugé af.
- Verdeel de geblancheerde taugé over je bord, schep de inhoud van de pan op de taugé, garneer met het sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment