Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Gemengde groenten paprika, courgette en ui
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 200 g Taugé
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul.
- Voeg de knoflook en een snuf peper toe en roer dit door.
- Voeg de groentenmix toe en bak dit zo'n 3-4 minuten mee.
- Voeg vervolgens ook de taugé toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de tomaten en tomatensaus toe, roer door en laat de inhoud van de pan (onder regelmatig roeren) zo'n 5 minuten sudderen.
- Roer de basilicum door de taughetti, schep de taughetti op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment