Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Taugé
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 chilipeper (fijn gehakt), ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Biefstuk in stukjes gesneden
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Giet kokend water over de taugé.
- Laat dit een minuutje staan en spoel de taugé vervolgens af onder koud water.
- Meng de dressing-ingrediënten.
- Verhit de olie in een pan en voeg de paprika en prei toe.
- Roerbak dit 2 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit een minuutje mee.
- Schep de inhoud vd pan in een kom.
- Doe de biefstuk-stukjes in de pan en roerbak deze 1-2 minuten.
- Schep deze bij de gebakken groenten in de kom.
- Giet de dressing hier overheen.
- Schep de taugé en koriander bij de overige ingrediënten in de kom, meng dit en serveer.
Deel dit Recept
Add comment