Recept Afdrukken
Tapenade met feta en olijven
Tapenade met feta en olijven
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Tapenade met feta en olijven
Instructies
  1. Doe alle ingredienten gezamenlijk in een keukenmachine en maal deze tot een puree met nog wat grove stukjes erin ontstaat.
  2. Schep de puree (tapenade) in een kommetje en bewaar deze in de koeling tot het moment van serveren (als smeersel op rauwkost bijvoorbeeld).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!