Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 200 g Cherry tomaatjes gehalveerd
- Max. 1 Venkelknol in stukjes gesneden
- Kruiden basilicum, oregano en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalmfilet in 15-20 minuten gaar boven het kokende water.
- Verhit in de tussentijd de olie in de pan, voeg de gehalveerde tomaatjes en de venkelstukjes toe samen met de kruiden en bak dit tot de venkel zacht begint te worden.
- Voeg de tagliatelle toe en bak dit mee tot ook de slierten gaar zijn.
- Snijd de gestoomde zalm in stukjes, haal de pan van het vuur en meng de zalmstukjes door de tagliatelle.
- Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment