Recept Afdrukken
Tagliatelle met venkel en zalm
Tagliatelle met venkel en zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Tagliatelle met venkel en zalm
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalmfilet in 15-20 minuten gaar boven het kokende water.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in de pan, voeg de gehalveerde tomaatjes en de venkelstukjes toe samen met de kruiden en bak dit tot de venkel zacht begint te worden.
  3. Voeg de tagliatelle toe en bak dit mee tot ook de slierten gaar zijn.
  4. Snijd de gestoomde zalm in stukjes, haal de pan van het vuur en meng de zalmstukjes door de tagliatelle.
  5. Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!