Recept Afdrukken
Tagliatelle met peultjes en kabeljauw
Tagliatelle met peultjes en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Tagliatelle met peultjes en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, leg de kabeljauwfilet op de bodem van een stoommandje en verdeel de peultjes eromheen.
  2. Dek het stoommandje af en stoom de vis en de peultjes in zo'n 10 minuten gaar.
  3. Voeg de tagliatelle het laatste minuutje ook nog even toe, zodat ook deze gaar kan worden.
  4. Meng de olie met de zon gedroogde tomaten en de peultjes door de tagliatelle en schep dit op je bord.
  5. Schep de gestoomde visfilet op de tagliatelle en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!