Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes zonder additieven
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Min. 200 g Peultjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, leg de kabeljauwfilet op de bodem van een stoommandje en verdeel de peultjes eromheen.
- Dek het stoommandje af en stoom de vis en de peultjes in zo'n 10 minuten gaar.
- Voeg de tagliatelle het laatste minuutje ook nog even toe, zodat ook deze gaar kan worden.
- Meng de olie met de zon gedroogde tomaten en de peultjes door de tagliatelle en schep dit op je bord.
- Schep de gestoomde visfilet op de tagliatelle en serveer!
Deel dit Recept
Add comment