Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden paprikapoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de champignon plakjes toe en bak deze tot ze bruin beginnen te kleuren.
- Voeg het citroensap toe en laat al roerend het vocht in de pan verdampen.
- Voeg de kokosmelk, de peterselie en de kruiden toe en roer dit door.
- Roer de garnalen en de tagliatelle door de saus en verwarm deze tot zowel de garnalen als ook de tagliatelle gaar zijn.
- Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment