Tagliatelle met broccoli en witlof
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 1
Rood pepertje
in ringetjes gesneden
Kruiden
gemberpoeder en kerriepoeder
Max. 2
stronkjes
Witlof
in reepjes gesneden
Min. 300
g
Broccoli
in roosjes gesneden
Max. 2
Tomaten
in partjes gesneden
Max. 10
g
Rauwe cashewnoten
Max. 200
g
Koolraap tagliatelle
Max. 35
g
Parmezaanse kaas
geraspt
Max. 0.5
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
el
Ongezoete sojasaus (Tamari)
Instructies
Verhit de olie in een pan, voeg de peperringetjes samen met de kruiden toe en roer door.
Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak deze zo’n 2 minuten mee.
Voeg een laagje water toe, dek de pan af en laat de broccoli 2 minuten stoven.
Voeg de witlofreepjes, de tomaatpartjes en de sojasaus toe, roer door, dek de pan opnieuw af en laat dit mengsel vervolgens nog zo’n 5 minuten stoven.
Schep de koolrabi tagliatelle vervolgens door de groenten en warm deze op tot ze zacht zijn geworden.
Schep de pasta op je bord, garneer met de kaasrasp en de cashewnoten en serveer!
Gerelateerd