Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Shiitakes fijn gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfol koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de zalm met rode pepervlokjes en peper.
- Plaats een stoommandje boven een pan met kokend water en leg de zalm hierin.
- Verdeel de prei, knoflook en shiitakes over de zalm en dek de pan af.
- Stoom de zalm in zo'n 8-10 minuten gaar.
- Meng de olie met de sojasaus en verhit dit even.
- Verdeel dit over je stoommaaltijd en garneer met peterselie.
Deel dit Recept
Add comment