Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Paksoi in grove stukken gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Asperges houtige delen verwijderd
- Max. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een pan met water aan de kook en zet een vergiet of stoommandje op de pan boven het kokende water.
- Verspreid de paksoi over de bodem van het vergiet of de stoommand.
- Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en leg deze op het paksoi-bedje.
- Meng de asperges met de tomaatjes, de olie en de knoflook en schep dit op de vis.
- Dek de pan af en stoom het gerecht in 15-20 minuten gaar.
- Besprenkel met citroensap.
Deel dit Recept
Add comment