Recept Afdrukken
Stoommaaltijd met tomaten en kabeljauw
Stoommaaltijd met tomaten en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoommaaltijd met tomaten en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een pan met water aan de kook en zet een vergiet of stoommandje op de pan boven het kokende water.
  2. Verspreid de paksoi over de bodem van het vergiet of de stoommand.
  3. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en leg deze op het paksoi-bedje.
  4. Meng de asperges met de tomaatjes, de olie en de knoflook en schep dit op de vis.
  5. Dek de pan af en stoom het gerecht in 15-20 minuten gaar.
  6. Besprenkel met citroensap.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!