Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verspreid de groenten over de bodem van een stoommandje.
- Leg de zalmfilet op de laag groenten, bestrooi het geheel met een snuf peper en de fijn gehakte dille en besprenkel het geheel met citroensap.
- Plaats het stoommandje boven een pan met kokend water en dek deze af met een deksel.
- Stoom de inhoud van het mandje zo'n 10 minuten, schep de inhoud op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment