Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Min. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de dressing-ingrediënten en zet dit apart.
- Verdeel de sperziebonen over de bodem van een stoommandje.
- Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en leg deze op de sperziebonen.
- Plaats het stoommandje boven kokend water en laat de inhoud in zo'n 8 minuten gaar stomen.
- Meng de sperziebonen met de helft vd dressing en de bosui-ringetjes en verdeel ze over je bord.
- Leg de gestoomde kabeljauw op de sperziebonen, besprenkel dit met de andere helft vd dressing, bestrooi met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment