Recept Afdrukken
Stoommaaltijd met kabeljauw en sperziebonen
Stoommaaltijd met kabeljauw en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoommaaltijd met kabeljauw en sperziebonen
Instructies
  1. Meng de dressing-ingrediënten en zet dit apart.
  2. Verdeel de sperziebonen over de bodem van een stoommandje.
  3. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en leg deze op de sperziebonen.
  4. Plaats het stoommandje boven kokend water en laat de inhoud in zo'n 8 minuten gaar stomen.
  5. Meng de sperziebonen met de helft vd dressing en de bosui-ringetjes en verdeel ze over je bord.
  6. Leg de gestoomde kabeljauw op de sperziebonen, besprenkel dit met de andere helft vd dressing, bestrooi met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!