Recept Afdrukken
Stoommaaltijd met kabeljauw en paksoi
Stoommaaltijd met kabeljauw en paksoi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoommaaltijd met kabeljauw en paksoi
Instructies
  1. Verdeel de spinazie en paksoi reepjes over de bodem van een stoommandje.
  2. Kruid de kabeljauwfilet met peper en leg de visfilet bovenop de groenten in het stoommandje.
  3. Plaats het mandje boven kokend water en laat de inhoud in zo'n 8 minuten gaar stomen.
  4. Verhit de kokosmelk samen met het citroensap en wat water in een steelpannetje en roer de Italiaanse kruiden, peper, citroenrasp en nootmuskaat door de kokosmelk.
  5. Verdeel de gestoomde groenten over je bord.
  6. Leg de kabeljauw op de groenten en begiet dit met het verhitte kokosmelk-mengsel.
  7. Bestrooi met dille en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!