Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 200 g Paksoi in repen gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Een snufje Nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Verdeel de spinazie en paksoi reepjes over de bodem van een stoommandje.
- Kruid de kabeljauwfilet met peper en leg de visfilet bovenop de groenten in het stoommandje.
- Plaats het mandje boven kokend water en laat de inhoud in zo'n 8 minuten gaar stomen.
- Verhit de kokosmelk samen met het citroensap en wat water in een steelpannetje en roer de Italiaanse kruiden, peper, citroenrasp en nootmuskaat door de kokosmelk.
- Verdeel de gestoomde groenten over je bord.
- Leg de kabeljauw op de groenten en begiet dit met het verhitte kokosmelk-mengsel.
- Bestrooi met dille en serveer!
Deel dit Recept
Add comment