Stoommaaltijd met kabeljauw, asperges en tomaten
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 200
g
Paksoi
in grove stukken gesneden
Max. 120
g
Kabeljauwfilet
Een snufje
Peper
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Min. 100
g
Groene asperges
houtige delen verwijderd
Max. 100
g
Cherry tomaatjes
gehalveerd
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
el
Citroensap
Instructies
Breng een pan met water aan de kook en zet een stoommandje op de pan, boven het kokende water.
Verspreid de paksoi over de bodem van het stoommandje, bestrooi de kabeljauwfilet met peper en leg deze op de paksoi.
Meng de asperges met de tomaatjes, de olie en de knoflook en verdeel dit mengsel over de vis.
Dek het stoommandje af en stoom het gerecht in 15-20 minuten gaar.
Schep de inhoud van het mandje op je bord, besprenkel het geheel met citroensap en serveer!
Gerelateerd