Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Een snufje Gemberpoeder
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 Gele paprika in reepjes gesneden
- Max. 100 g Shiitakes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Bedek de bodem van een stoommandje met prei en bestrooi dit met gemberpoeder en citroenrasp.
- Verspreid wat basilicum hierover en leg hier de garnalen bovenop.
- Bestrooi de garnalen met gemberpoeder, citroenrasp en basilicum.
- Verspreid de paprikareepjes omheen de garnalen en verdeel de shiitakes hierover.
- Breng een laagje water aan de kook in een pan en zet het stoommandje hier bovenop.
- Doe het deksel op het mandje en laat de inhoud in zo'n 6 minuten gaar stomen.
- Besprenkel de stoommaaltijd met de olie en serveer.
Deel dit Recept
Add comment