Porties |
Ingrediënten
- Min. 250 g Paksoi in reepjes gesneden
- Max. 1 Bosuitje gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Marinade-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel (appel)azijn, gemberpoeder, min. 1 chilipepertje (fijn gehakt) en max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de garnalen met de marinade en laat dit minimaal 10 minuten intrekken.
- Leg wat paksoi in een stoom-mandje.
- Leg de gemarineerde garnalen hier bovenop en verspreid de rest vd paksoi en hier omheen.
- Stoom de garnalen met paksoi in zo'n 8 minuten gaar.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment