Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 40 g Kookosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Garam Masala komijn, koriander, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de kokosmelk met het citroensap en de kruiden.
- Voeg de garnalen en de broccoliroosjes toe aan dit mengsel en meng alle ingrediënten goed met elkaar.
- Laat dit mengsel 20 minuten tot een aantal uur marineren in de koeling en breng vervolgens een laagje water aan de kook.
- Verdeel de gemarineerde ingrediënten over de bodem van een stoommandje, zet het stoommandje op de pan met kokend water en dek het mandje af.
- Laat de inhoud van het mandje in 7-10 minuten gaar stomen.
- Schep de stoommaaltijd op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment