Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 300 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Cajun-kruiden Chilipoeder, komijn, oregano, knoflookpoeder, paprikapoeder, cayennepeper, koriander, gemberpoeder, venkelzaad, kardamon, mosterdzaad, tijm, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Verspreid de asperges over de bodem van je vergiet of stoommandje.
- Verdeel de garnalen over de asperges.
- Besprenkel het geheel met de olie en het citroensap en bestrooi het met zout, peper en de Cajun-kruiden.
- Zet het mandje of het vergiet op een pan met kokend water en dek dit af met een deksel.
- Stoom de maaltijd tot de garnalen roze zijn gekleurd en de asperges beetgaar zijn.
Deel dit Recept
Add comment