Recept Afdrukken
Stoomgerecht met zalm en peultjes
Stoomgerecht met zalm en peultjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoomgerecht met zalm en peultjes
Instructies
  1. Meng het citroensap met de preiringetjes en zet dit apart.
  2. Wrijf de zalmfilet in met gemberpoeder en knoflook.
  3. Breng een laagje water aan de kook en plaats de zalmfilet in een stoommandje boven de pan.
  4. Stoom de zalm in zo'n 8 minuten gaar.
  5. Voeg de peultjes toe aan de zalm en stoom deze 4-5 minuten mee.
  6. Verdeel de beetgare peultjes over je bord, leg de zalm hier bovenop en verdeel de met citroensap vermengde prei hierover.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!