Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 300 g Peultjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het citroensap met de preiringetjes en zet dit apart.
- Wrijf de zalmfilet in met gemberpoeder en knoflook.
- Breng een laagje water aan de kook en plaats de zalmfilet in een stoommandje boven de pan.
- Stoom de zalm in zo'n 8 minuten gaar.
- Voeg de peultjes toe aan de zalm en stoom deze 4-5 minuten mee.
- Verdeel de beetgare peultjes over je bord, leg de zalm hier bovenop en verdeel de met citroensap vermengde prei hierover.
Deel dit Recept
Add comment