Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Tomaten ontveld en in blokjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 40 g Kokosmel (zonder additieven)
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Selderijblad fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Wrijf de kipfilet reepjes in met de sojasaus en breng een laagje water aan de kook.
- Verdeel de tomaten en de prei over de bodem van een stoommandje, verdeel de gemarineerde kip reepjes over de groenten, plaats het stoommandje boven het kokende water en stoom de kip reepjes en de groenten in 25 minuten gaar.
- Meng de kokosmelk met de tomatensaus, de fijn gehakte selderij en wat peper, roer dit mengsel door het stoomgerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment