Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager varkensvlees in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Een snufje Venkelzaad
- Max. 300 Venkel in stukjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Bestrooi de vlees-stukjes met venkelzaad, zout en peper en roerbak de reepjes in zo'n 8-10 minuten rondom bruin.
- Voeg de knoflook toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg een laagje water samen met de tijm toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en dek de pan af.
- Laat het varkensvlees in zo'n 30-40 minuten gaar stoven.
- Voeg de pompoen-blokjes en venkel-stukjes toe en kook ook dit op laag vuur met de deksel op de pan gaar (in 15-20 minuten).
- Serveer!
Deel dit Recept
Add comment