Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Zuurkool (zonder additieven)
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de tomaten-en paprika stukjes toe en bak dit kortstondig mee.
- Voeg de zuurkool samen met de tomatensaus en een snuf peper toe, roer dit door, zet het vuur lager en stoof het geheel tot het vlees gaar is en het grootste gedeelte van het vocht is verdampt.
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment