Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Zuurkool (zonder additieven)
- Max. 1 Laurierblaadje
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Kastanje champignons in kwartjes gesneden
- Kruiden majoraan,paprikapoeder en peper
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met de uisnippers.
- Voeg de champignon kwartjes, de tofu blokjes, de sojasaus en de kruiden toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de zuurkool, de tomatensaus, het laurierblad en een kopje water toe, roer dit door en laat het geheel met deksel op de pan (onder regelmatig roeren) in zo'n 30 minuten gaar stoven.
- Haal de deksel van de pan, haal het laurierblad uit de pan, laat het overtollige vocht in de pan verdampen, schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment