Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Witvis filet in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Chilipepertjes in ringetjes gesneden
- Specerijen kurkuma en gemberpoeder
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Pasata)
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een stoofpan en fruit de uisnippers.
- Voeg de knoflook, de chilipeper ringetjes en de specerijen toe en roer dit door.
- Voeg de vis blokjes toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de courgetteblokjes, de gehalveerde sperziebonen, het citroensap een snuf peper, de tomatenblokjes, de tomatensaus en de Italiaanse tuinkruiden toe, roer door en laat dit al roerend zo'n 10-15 minuten stoven.
- Schep het stoofpotje in een diep bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment