Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Venkelknol in dikke plakken gesneden
- Max. 2 Portobello's in dikke plakken gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 120 g Rauwe ham (zonder additieven) in dunne plakken gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de venkel plakken en de portobello plakken toe en bestrooi dit met de tijm en de peper.
- Bak de groenten zo'n 5 minuten, voeg de azijn toe, doe een deksel op de pan en laat de groenten in zo'n 15-20 minuten gaar stoven.
- Schep de gestoofde groenten op je bord, scheur de ham in repen, verdeel de repen over de groenten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment