Recept Afdrukken
Stoofpotje met venkel en champignons
Stoofpotje met venkel en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met venkel en champignons
Instructies
  1. Meng de kruiden met het citroensap en de helft vd olie, wrijf de kipfilet hiermee in en laat dit een aantal minuten intrekken.
  2. Verhit de resterende olie in een pan, voeg de gemarineerde kip toe en bak deze tot deze rondom bruin kleurt.
  3. Voeg de uisnippers, de champignon stukjes, de fijn gehakte chilipeper, de venkel en de azijn toe, voeg een scheutje water toe, zodat de inhoud vd pan in een laagje vocht staat en doe de deksel op de pan.
  4. Laat het geheel op laag vuur stoven tot de venkel gaar is (minimaal 20 minuten), schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!