Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Magere varkenslappen in stukjes gesneden
- Max. 300 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 200 g Tomaten in partjes gesneden
- Max. 2 Rode paprika's in reepjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Dille fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
- Haal het vlees uit de pan en zet apart.
- Fruit de uisnippers en voeg vervolgens de paprikareepjes toe.
- Roerbak dit zo'n 4 minuten.
- Voeg de tomaten, de saus, wat zout en peper toe en roer dit door.
- Voeg het vlees terug toe aan de pan en giet wat water in de pan tot het vlees in een laagje vocht staat.
- Laat het geheel zo'n 30 minuten stoven.
- Voeg 10 minuten voor het eind vd stooftijd de champignons toe.
- Stoof deze 10 minuten mee.
- Roer de dille door het gerecht, stoof nog 5 minuten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment