Recept Afdrukken
Stoofpotje met varkensvlees en champignons
Stoofpotje met varkensvlees en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met varkensvlees en champignons
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
  2. Haal het vlees uit de pan en zet apart.
  3. Fruit de uisnippers en voeg vervolgens de paprikareepjes toe.
  4. Roerbak dit zo'n 4 minuten.
  5. Voeg de tomaten, de saus, wat zout en peper toe en roer dit door.
  6. Voeg het vlees terug toe aan de pan en giet wat water in de pan tot het vlees in een laagje vocht staat.
  7. Laat het geheel zo'n 30 minuten stoven.
  8. Voeg 10 minuten voor het eind vd stooftijd de champignons toe.
  9. Stoof deze 10 minuten mee.
  10. Roer de dille door het gerecht, stoof nog 5 minuten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!