Porties |
Ingrediënten
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 120 g Varkenshaas in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Gemengde paddenstoelen grof gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de varkenshaas met zout, peper en tijm.
- Verhit de olie in een pan en bak de varkenshaas in zo'n 4 minuten rondom bruin.
- Voeg de uisnippers en knoflook toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de paddenstoelen toe samen met het citroensap, een scheut water, de tomatenstukjes als ook de tomatensaus.
- Laat dit zo'n 5 minuten pruttelen tot het vocht een gewenste dikte heeft gekregen.
- Garneer met de peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment