Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundvlees in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie gesnipperd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 20 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de rundvlees blokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
- Voeg de uisnippers en een snufje peper toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg een laagje water en samen met de oregano en Italiaanse kruiden toe (zodat het vlees onder een laagje water komt te staan) en roer dit door.
- Voeg de aubergineblokjes en de helft vd peterselie toe, doe een deksel op de pan en laat het vlees vervolgens (onder regelmatig roeren) in minimaal 30 minuten, liefst langer, gaar stoven.
- Voeg vlak voor het eind van de stooftijd de tuinbonen toe en stoof deze zo'n 4 minuten mee.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met de feta en de resterende peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment