Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Mager rundvlees in blokjes gesneden
- Min. 300 g Snijbonen
- Max. 2 Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Vleeskruiden basilicum, tijm, roosmarijn, oregano
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de rundvleesblokjes toe samen met de vleeskruiden, peper en zout.
- Laat dit even sudderen met de deksel op de pan.
- Roer het vlees door en voeg de tomaten, de snijbonen en de tomatensaus toe (en desgewenst nog wat water).
- Doe de deksel op de pan en laat het gerecht zo'n 30 minuten stoven.
- Controleer na 30 minuten of de snijbonen gaar zijn en serveer!
Deel dit Recept
Add comment