Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundvlees in blokjes gesneden
- Max. 250 g Kastanjechampignons gehalveerd
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden uipoeder, knoflookpoeder, laurier, paprikapoeder, kaneel, kruidnagel, komijnzaad, anijszaad, korianderzaad, nootmuskaat, cayennepeper en peper
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de vleesblokjes tot ze rondom bruin zijn gekleurd.
- Voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de paprika reepjes samen met de gehalveerd champignons toe en bak dit tot de groenten wat zachter beginnen te worden.
- Voeg de tomatensaus, de kruiden, de azijn, de sperzebonen en een scheut water toe (zodat de gehele inhoud vd pan in een laagje water staat) roer dit door, doe een deksel op de pan en laat de inhoud van de pan minimaal 30 minuten stoven (tot het vlees door en door gaar is).
- Schep het stoofpotje in een bord (of laat nog eerst wat vocht verdampen door nog even te stoven zonder deksel op de pan) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment