Stoofpotje met tilapia en tomaat
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 0.5
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 50
g
Olijven op waterbasis (zonder additieven)
zonder additieven
Max. 300
g
Tomaten
fijn gesneden
Max. 100
g
Tomatensaus (Passata)
Max. 1
el
Kappertjes (zonder additieven)
Max. 1
el
(Appel)azijn
Max. 120
g
Tilapiafilet
Instructies
Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook, de tomaten stukjes en de tomatensaus toe.
Laat dit al roerend een aantal minuten stoven (tot de tomaten stukjes zacht zijn geworden).
Voeg de olijven, de kappertjes en de azijn toe, zet het vuur lager, dek de pan af en laat dit 5 minuten stoven.
Bestrooi de vis met peper en voeg deze toe aan de pan.
Dek de pan opnieuw af en laat de vis in zo’n 10 minuten gaar stoven.
Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Gerelateerd