Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) zonder additieven
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 120 g Tilapiafilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook, de tomaten stukjes en de tomatensaus toe.
- Laat dit al roerend een aantal minuten stoven (tot de tomaten stukjes zacht zijn geworden).
- Voeg de olijven, de kappertjes en de azijn toe, zet het vuur lager, dek de pan af en laat dit 5 minuten stoven.
- Bestrooi de vis met peper en voeg deze toe aan de pan.
- Dek de pan opnieuw af en laat de vis in zo'n 10 minuten gaar stoven.
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment