
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Rundvlees in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus Passata
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Peper
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 300 g Bladspinazie
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de rundvlees stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de uisnippers en de knoflook toe en bak deze even mee.
- Voeg de gesneden tomaten, een snuf gemberpoeder en peper, het fijn gehakte pepertje en de tomatensaus toe en bak ook dit een aantal minuten mee.
- Voeg een scheutje water toe, zodat de inhoud van de pan onder een laagje water staat en stoof dit tot het rundvlees goed gaar en mals is (minimaal een half uur).
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment